zondag 27 mei 2012

De grote bomenrover - Olliver JeffersEen superspannend verhaal vol raadsels, speurwerk, papieren vliegtuigjes, een bos, en een beer die altijd wil winnen. Al-tijd!

3 opmerkingen:

 1. Marthe Braet (Destelbergen)7 oktober 2018 om 13:46

  Marthe Braet (Destelbergen) Ik vond het boek van de grote bomenrover heel leuk en de prenten heel mooi! Ik vond het leuk dat het op het einde weer goed kwam. Ik vond het raar dat er takken van de bomen waren en dat het kindje in het bos woont en ik vond de machine om de takken in te steken geheimzinnig. Ik vond dat de dieren een heel slim idee hadden want ze maakten van allemaal kleine papieren vliegtuigjes een heel groot vliegtuig. Dat wil ik ook eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arthur Vervisch (sportbasisschool Heusden)25 november 2018 om 12:24

  Het boek had hele mooie prenten. Het is grappig dat iedereen in een hol onder een boom woont, behalve de beer. Er is niet heel veel tekst, maar toch snap je alles. Ik leerde dat je van bomen papier kan maken en dat je eerlijk moet zijn want dat het anders toch uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Korneel Baert (sportbasisschool Heusden)26 november 2018 om 16:56

  Het was een leuk boek. Er waren soms wel wat moeilijke woorden die ik nog niet kende (aanklager en alibi bijvoorbeeld). Het is grappig dat de dieren sporen zoeken, want dat doe ik ook heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen