zondag 27 mei 2012

De grote bomenrover - Olliver JeffersEen superspannend verhaal vol raadsels, speurwerk, papieren vliegtuigjes, een bos, en een beer die altijd wil winnen. Al-tijd!

10 opmerkingen:

 1. Marthe Braet (Destelbergen)7 oktober 2018 om 13:46

  Marthe Braet (Destelbergen) Ik vond het boek van de grote bomenrover heel leuk en de prenten heel mooi! Ik vond het leuk dat het op het einde weer goed kwam. Ik vond het raar dat er takken van de bomen waren en dat het kindje in het bos woont en ik vond de machine om de takken in te steken geheimzinnig. Ik vond dat de dieren een heel slim idee hadden want ze maakten van allemaal kleine papieren vliegtuigjes een heel groot vliegtuig. Dat wil ik ook eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arthur Vervisch (sportbasisschool Heusden)25 november 2018 om 12:24

  Het boek had hele mooie prenten. Het is grappig dat iedereen in een hol onder een boom woont, behalve de beer. Er is niet heel veel tekst, maar toch snap je alles. Ik leerde dat je van bomen papier kan maken en dat je eerlijk moet zijn want dat het anders toch uitkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Korneel Baert (sportbasisschool Heusden)26 november 2018 om 16:56

  Het was een leuk boek. Er waren soms wel wat moeilijke woorden die ik nog niet kende (aanklager en alibi bijvoorbeeld). Het is grappig dat de dieren sporen zoeken, want dat doe ik ook heel graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Penelope (2B) De Parel26 februari 2019 om 13:47

  De dieren vinden het niet fijn dat de bomen in het bos omgehakt worden. Ik vind dat zelf ook niet zo fijn want we moeten zorg dragen voor de natuur.
  Ik vond de prenten uit dit boek heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alphonse 2B De Parel26 februari 2019 om 13:49

  De beer wou altijd winnen zoals zijn vader en zijn overgrootvader. Ik vond het een leuke kaft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was een leuk boek omdat het grappig was en leuke prenten had. Ik vond het leuk dat er niet veel tekst was, het is helemaal geen dik boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Falko VP 2A De Parel26 februari 2019 om 14:41

  leuk verhaal,triestig voor bomen,grappig,mijn lievelings personage is de beer.de prenten waren mooi een goed getekend.Ik von het leuk dat er opnieuw werden gezaait

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jitte BSGO De Klaver4 april 2019 om 11:52

  Ik vond het een leuk boek. Het was spannend! De prenten waren mooi getekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lars BSGO De Klaver4 april 2019 om 11:54

  Ik vond het boek heel leuk. De prenten waren mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inoa BSGO De Klaver4 april 2019 om 11:57

  Het was een spannend boek! Het was heel mooi. Het was grappig getekend als ze de schuld op elkaar staken, met die tekstballonnen!

  BeantwoordenVerwijderen